Despre noi

Inca din anul 2011, compania noastra si-a indreptat atentia asupra protectiei mediului inconjurator, prin protejarea diferitelor medii in care oamenii traiesc. In acest sens am deschis o colaborare, ca Reprezentanta pe piata din Romania cu liderii Mondiali producatori in acest domeniu, din USA, GERMANIA, OLANDA, SPANIA, comercializand cele mai performante produse si aparate electronice  cu tehnologia Ultrasonica, Sonica, Magnetica si Laser. Aceste Dispozitive Electronice fac parte din categoria “profesionale”, de inalta calitate, fiind extrem de eficiente in alungarea sobolanilor, soarecilor, insectelor, alte rozatoare, pasarilor, animalelor salbatice si a altor daunatori, fiind folosite ca o masura ecologica de combatere daunatori la nivel International, evitandu-se masurile chimice sau biologice, evitandu-se omorarea animalelor, pasarilor si insectelor.

Clientii nostrii: Vel Pitar , CocoRico , Sly Nutritia , Rotta Natura , Carrefour Express, Aeroportul Sibiu, Aeroportul Iasi, Benga Autologistics, Trans Alicom, Agropan, Administratia Neptun, Hunt Oil, Mitropolia Iasi ,  Lactate Braila, ….


 

Clienti la nivel International BIRD-X Inc. USA:

 


Productia se ralizeaza la cele mai înalte standarde de calitate si mediu, toate produsele fiind testate si verificate in Laboratoare de Specialitate, inainte de productia in serie. Aceste produse garanteaza nu numai o calitate excelentă , dar , de asemenea , un produs non-toxic si eco-friendly, folosit de milioane de utilizatori.