COMENZI SI LIVRARI

Cum se Trimite o Comanda – Trimiteti comanda dumneavoastra la adresa de CONTACT, pe email : office@pestrepeller-control.com sau telephonic : 0722 240 180 / 0720 770 434

Cum se Livreaza – Comenzile trimise pana la ora 15:00, in stoc, se vor livra in 24 – 48 ore, cu verificare la livrare. Livrare 4 – 5 zile lucratoare pentru produsele care nu sunt pe stoc si se livreaza de la Furnizor / Producator. Companiile producatoare / furnizor sunt in Germania, Spania, Olanda si USA.

Taxa de livrare este de 17,90 lei, cu exceptia localitatior in care transportul de curierat percepe kilometri suplimentari, in acest caz, clientul va fi informat cu privire la costul de transport, inainte de livrare, clientul putand accepta sau refuza comanda.

Produsele sunt noi, sigilate si se vor livra insotite de Factura fiscala, Certificat de Garantie si Conformitate si Instructiuni de montaj si utilizare in limba romana.

Garantie – Produsele defecte, aflate in perioada de garantie se vor trimite la adresa: Voluntari, Str. Emil Racovita, Nr. 46, Ap 24, jud Ilfov. Produsele care prezinta zgarieturi, lovituri, rupturi sau orice alte defecte mecanice nu fac obiectul garantiei. Nu este nevoie sa trimiteti ambalajul sau orice alt document doveditor de achizitie.

Produsele se vor repara in service sau se vor inlocui cu produse noi, in termen de 10 zile lucratoare.

Cum se efectueaza un retur – Produsul se poate returna in termen de 14 zile, fara nici un motiv in urmatoare conditii:

  1. Transportul este platit de client
  2. Produsul trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, fara sa prezinte zgarieturi sau orice alte defecte mecanice
  3. Produsul trebuie returnat in ambalajul original, insotit de instructiuni, identic cum a fost livrat.                         

Cum se face Plata – Plata se poate face numerar, la livrarea comenzilor, prin curier sau livrare directa prin agentii nostri sau prin transfer bancar / OP, la lansarea comenzii, in contul bancar al societatii noastre:

MARATON BUSINESS SRL

Sediu: Intr. Grigore Alexandrescu, Nr. 6, sector  1, Bucuresti   

Reg. Comertului: J40/139/2006 ; CUI: RO18268627

Iban : RO71INGB0000999902963759

Banca: ING Bank-Aviatiei, Bucuresti

COMANDA TELEFONICA