Cum scapi de șoareci? Alunga soarecii

Pentru multi oameni, soarecii si sobolanii reprezinta un adevarat cosmar. Pe langa faptul ca sunt dizgratiosi, acestia pot aduce o serie de boli si produc o multime de daune. Tocmai de aceea, in momentul in care apare un soricel in casa, multi se grabesc sa apeleze la solutii toxice care omoara bietele animale.

Din fericire exista si solutii mult mai prietenoase, care alunga soarecii, tinandu-i departe de locuinta.

anti-sobolani

Care sunt cele mai eficiente metode de a alunga soarecii?

1. Uleiul esential de menta. Menta este foarte placuta pentru mirosul uman, insa este extrem de deranjanta pentru micile rozatoare. Uleiul esential de menta este o solutie ideala care sa imbunatateasca atmosfera din intreaga casa. Pentru o folosire corecta este nevoie de aplicarea unor cantitati generoase de ulei de menta pe discuri demachiante, care sunt lasate ulterior prin casa.

2. Izolarea cu folie de aluminiu. De regula, acoperirea cailor de acces catre locuinta este sortita esecului. Soarecii au tendinta sa roada tot si sa isi faca loc. Daca se foloseste folie de aluminiu insa, sansele de reusita sunt mult mai mari. Daunatorii nu prea suporta gustul aluminiului, asadar nu vor fi tentati sa ul roada.

3. Geluri si Granule organice ecologice. Pe piata sunt multe variante. Cele mai recomandate sunt cele non toxice pe baza de esenta de plante. Deasemenea se pot prepara si in casa . Spre exemplu, se poate obtine un gel foarte eficient din usturoi si ardei iute, care este de-a dreptul terifiant pentru soarecii. Gelul sau Granulele se aplica peste tot pe unde trec animalutele iar rezultatele sunt cel putin multumitoare. Recomandare: Gel Natural Organic 500 ml si Granule Natural Organice Mouse Weg 200 G, ambele pentru a alunga soarecii.

4. Aparate cu ultrasunete. Sunt controversate, in conditiile in care multa lume le considera eficiente, in timp ce altii nu au niciun fel de rezultate cu ele. Adevarul este ca pe piata exista o multime de aparate cu ultrasunete care au o eficienta scazuta. Totusi, exista si aparate precum cele de la VOTTON®, Aparat Profesional Impotriva Soarecilor,  care s-au dovedit foarte eficiente impotriva daunatorilor. Functinarea este relativ simpla si implica emiterea unor unde ultrasonice foarte puternice, care se propaga agresiv in aer. Desi aceste ultrasunete nu sunt percepute de oameni, ataca direct sistemul auditiv al animalelor. Pentru a avea o maxima eficienta in alungarea soarecilor, se recomanda a se folosi Aparatul Ultrasonic impreuna cu Gel Natural Organic 500 ml sau Granule Organice Mouse Weg 200 G pentru exterior.

Este o diferenta majora intre aparatele VOTTON® si alte aparate, aparatele VOTTON® fiind extrem de performante: sunt dotate cu un modul electronic special conceput pentru a transmite ultrasunete variabile sinusoidale si continue foarte puternice (putere acustica de 120 dB).

Emisia de ultrasunete se realizeaza printr-un tweeter dom emisferic incorporat de inalta fidelitate. Deoarece soarecii sunt animale nocturne in general, in plus aparatele sunt dotate cu un led bitz extrem de luminos care ataca si vizual animalul, impreuna cu ultrasunetele.

Aparatele US 234 VOTTON®  sunt fabricate exclusiv in Germania. Gelurile si Granulele Natural Organice impotriva soarecilor sunt fabricate excusiv in Germania.

Chiar daca toate metodele isi arata eficienta, este indicat sa se apeleze la o combinatie intre ele, pentru rezultate cat mai bune. Dupa ce soriceii au plecat, este indicat sa se izoleze cat mai bine casa in asa fel incat caile de acces sa fie inexistente. In orice situatie soarecii vor gasi pe unde sa intre, din acest motiv se recomanda ca Apartele Ultrasonice de calitate sa functioneze permanent pentru protectie !